Natuurcontact

Aanbod

Natuurcontact biedt activiteiten vol natuurbeleving voor alle leeftijden, de activiteiten worden altijd aangepast aan de doelgroep. Ik denk graag creatief mee voor de invulling van specifieke wensen van kinderopvang, Buitenschoolse Opvang, scholen, bedrijven, particulieren of feestvierders (groot of klein!) voor een feest in de natuur.
De natuuractiviteiten vinden plaats in een natuurgebied, park of op een zelf gekozen locatie, bijvoorbeeld rondom het schoolterrein, of in je eigen tuin of directe woonomgeving.

Scholen en kinderopvang
Scholen geven bijna geen buitenlessen omdat deze veel voorbereiding vergen. En dat terwijl outdoor learning zo verrijkend is: dat is belevend leren. Natuurcontact neemt deze drempel weg: de les is voorbereid, de materialen staan klaar, de kinderen kunnen direct aan de slag. De natuurbelevingslessen hebben een doorlopende leerlijn, ik zie een klas graag nog ‘ns terug om dieper op de stof in te gaan.
Voor kinderen uit het speciaal onderwijs, topklassen, kinderopvang en bso wordt het natuurprogramma in overleg met de leerkracht of leiding op maat gemaakt. En, de natuur is vol verrassingen, daardoor is geen les hetzelfde!

Op alle activiteiten van Natuurcontact zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Privacyverklaring van NatuurcontactOntmoet de natuur bij Natuurcontact