Natuurcontact

Aanbod

Natuurcontact biedt natuurbelevingsactiviteiten voor alle leeftijden, de activiteiten worden altijd aangepast aan de doelgroep. Ik denk graag creatief mee voor de invulling van specifieke wensen van kinderopvang, bso, scholen, bedrijven, particulieren of feestvierders (groot of klein!) voor een feest in de natuur.
Door de beschikbaarheid van eigen natuurterrein met trainingsruimte en de NatuurAtelier biedt Natuurcontact de unieke locatie voor natuurbeleving. Overigens kunnen de natuuractiviteiten ook op een zelf gekozen locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld rondom het schoolterrein, in het bos of langs de IJssel.

Scholen en kinderopvang
Scholen geven bijna geen buitenlessen omdat deze veel voorbereiding vergen. En dat terwijl outdoor learning zo verrijkend is: dat is belevend leren. Natuurcontact neemt deze drempel weg: de les is voorbereid, de materialen staan klaar, de kinderen kunnen direct aan de slag. De natuurbelevingslessen hebben een doorlopende leerlijn, ik zie een klas graag nog ‘ns terug om dieper op de stof in te gaan.
Voor kinderen uit het speciaal onderwijs, topklassen, kinderopvang en bso wordt het natuurprogramma in overleg met de leerkracht of leiding op maat gemaakt. En, de natuur is vol verrassingen, daardoor is geen les hetzelfde!

Op alle activiteiten van Natuurcontact zijn de Algemene Voorwaarden van toepassingOntmoet de natuur bij Natuurcontact